Skip to content

Service Technician NL based

RemoteZwolle, Overijssel, NetherlandsService

Job description

Service Technicians Nederland, Duitsland & Scandinavië

Hallo daar!

Snelle mededeling voordat we echt beginnen:

Ben je een kandidaat? Dan zijn we super eager om je meer te vertellen over deze toffe job! Lees direct verder!

Ben je van een uitzendbureau, bemiddelaar, headhunter of andere 3e partij? Scroll dan eerst even naar de bodem van de pagina, zodat je onze belangrijkste boodschap aan jou niet mist!


We zijn op zoek naar Service Technicians uit Noord Nederland (Zwolle of Noordelijker) die samen een sterk team zullen vormen. Ja, dat lees je goed. Wie weet ontdekt jouw toekomstige teamgenoot op dit moment ook wel deze geweldige kans! En gaan jullie samen het avontuur in Nederland, Duitsland & Scandinavië aan. Als er ooit iets onduidelijk is, staan jij en je teamgenoot klaar om elkaar te ondersteunen. Teamspirit all the way!

Als je gepassioneerd bent over duurzame energie en graag hands-on werkt met mechanische en elektrische systemen, dan brengt deze vacature je naar ongekende hoogte!

Wat ga je doen:

 • Je houdt onze onshore windturbines in topconditie door regelmatige controles uit te voeren en eventuele problemen op te lossen.
 • Wees de Sherlock Holmes van de windturbine-wereld en los mysteries op (oftewel foutopsporing) wanneer de turbines niet draaien zoals ze zouden moeten.
 • Houd een verslag bij van je avonturen (onderhoudswerk) en deel je inzichten met het team.
 • Veiligheid gaat voorop! Zorg dat iedereen de veiligheidsregels opvolgt tijdens het werk aan deze indrukwekkende energiereuzen.

Job requirements

Wat zit er in jouw Toolbox:

 • Een technische middelbareschooldiploma of gelijkwaardig. Als je extra ervaring hebt in het onderhoud van windturbines, nog beter!
 • Ervaring met het onderhouden van machines of elektrische systemen. Als je eerder met windturbines hebt gewerkt, is dat een grote plus.
 • Je bent onverschrokken op grote hoogtes en bij veranderingen in het weer. Je zult moeten kunnen klimmen en werken onder allerlei (veilige)weersomstandigheden. En laten we eerlijk zijn, het uitzicht daarboven is de ultieme beloning!
 • Je hebt een goede conditie en een rotsvast evenwicht. Het klimmen van deze energiereuzen omvat fysieke uitdagingen.
 • Een oog voor detail. Je zult dingen opmerken die anderen misschien over het hoofd zien en hiermee problemen voorkomen.
 • Je bevindt je in de regio Noord-Holland en bent bereid om regelmatig een nacht of enkele dagen te reizen.
 • Je bent er comfortabel mee om Engels te spreken! Communicatie met collega’s en trainingen zijn regelmatig in het Engels!

Jouw veilige haven binnen Full Circle:

Je gaat onderdeel uitmaken van een internationaal dream team! Op de loonlijst binnen Nederland hebben we al 11 nationaliteiten! Ook werk je veel met je collega superhelden uit andere landen!

Maar dat is niet alles! Wij maken onderdeel uit van de CAO Metaal & techniek! Dat betekent 200 uur vakantie (bij een werkweek van 38 uur) en uitbetaalde overuren. Daarnaast vinden we (mentale) gezondheid van jou en je familie superbelangrijk en dus kan je hele familie gebruik maken van ons 24/7 bereikbare ondersteuning via ons Employee Assistance Programme.


Over Full Circle

Bij Full Circle zijn we al meer dan twee decennia actief in de windturbine-industrie, en nu zijn we klaar om onze vleugels uit te slaan als een onafhankelijke entiteit die verschillende windturbine-merken ondersteunt. Onze reis naar onafhankelijkheid begon in 2021, en elke dag wordt ons team gedreven door de opwinding van groei en autonomie.

Onze Missie: Topklasse Ondersteuning, Geen Uitzonderingen!

We staan klaar om eersteklas ondersteuning te bieden aan iedereen die het nodig heeft, ongeacht het merk van de turbine of het aantal turbines in je achtertuin. Reken op ons voor behendige, eerlijke en bliksemsnelle ondersteuning. Van routinematig onderhoud tot blad inspecties, reparaties, 24/7 externe monitoring en zelfs die noodzakelijke wettelijke inspecties - wij hebben je rug! Kortom, alles om die turbines te laten dansen in de wind.

Onze Geheime Saus: Expertise, Middelen en een Persoonlijke Touch!

We staan bekend om onze tovenaarsachtige expertise, overvloedige middelen en een vriendelijke, persoonlijke aanpak die ervoor zorgt dat je elke laatste draai uit die turbines haalt.

Ons Hoofdkwartier: Waar Magie Gebeurt!

Ons hoofdkantoor is gevestigd in de levendige stad Amersfoort, Nederland. Maar hé, ons 160 koppige team is verspreid over heel Europa en onderhoudt windturbines over de hele wereld. De meesten zijn natuurlijk Servicetechnici - onze turbine-superhelden!

Als je dan een keer op kantoor bent, daag je je teamgenoot uit voor een potje airhockey, terwijl de pasta staat te koken in onze volledige ingerichte keuken. Dat is weer eens iets anders dan het koffieapparaat achterin de caddy!

Ontmoet Ons Eigenzinnige, Bezielde Team

We zijn niet zomaar een team; we zijn een borrelende ketel van enthousiasme en jeugdigheid, groeiend met ons bedrijf. Dat maakt onze werkomgeving een absolute knaller - vol energie en samenwerking! We zijn open, direct en zo eerlijk als een heldere blauwe lucht, en een ware weerspiegeling van de diverse wereld waarin we leven!

Hé, Jij! Nog Hier? Doe Mee aan de Pret!

Als je er nog steeds bent en denkt: "Dit klinkt als mijn soort feestje", druk dan op die sollicitatieknop. We staan te popelen om mensen te ontmoeten die matchen met onze vibe en vaardigheden. Laten we samen wat windturbine-magie maken!

Solliciteer Nu en Laten We Samen de Windturbine-Wereld Rocken! 🌬️💼Bericht aan uitzendbureaus en andere 3e partijen:

Hier bij Full Circle bevinden we ons in de luxe positie dat we super succesvol zijn in recruitment. We vinden al onze nieuwe medewerkers namelijk zelf, iets waar we heel trots op zijn!

Ondanks onze vele vriendelijke verzoeken aan jullie allen om ons niet te benaderen om ons te ondersteunen, wordt niet alleen ons HR team, maar ook onze front office en onze hiring managers overweldigd met verzoeken, telefoontjes, emails en andere pogingen om in

or